vrijdag 11 december 2015

De Calzasocks - nog meer foto's

 Komt ze weer... met meer foto's. Dit keer nog vier prachtige bolletjes, alleen niet in combinatie met de uni's die Adriafil erbij heeft geselecteerd.  De mooie blauwe  bovenop - daar heb ik een patroon voor in gedachten, die ik in januari zal onthullen.

Het is jammer, dat ik de foto's op droge momenten moet maken - want buiten is het ook enorm grijs, en dan haal je de kleurnuances er niet duidelijk genoeg uit. De kleuren sprankelen meer, als je ze in de hand hebt, dan op de foto.

Ook de groene multi staat op de nominatie om tot sokken omgetoverd te worden - die heeft letterlijk alle kleuren van het bos in zich. We springen even naar de staalkaart, die ik op de foto heb gezet.

De onderste staalkaart toont de combinaties die Adriafil heeft bedoeld. De bruine (39 en 10) en grijs/antraciete (44 en 50) heb ik gisteren op de foto laten zien.

De blauwe multi wordt door Adriafil gekoppeld aan de lila. Zelf zou ik hem aan de mooie blauwe koppelen op de bovenste foto (kleur 37), maar als je de kleuren bij elkaar legt, zit die kleur er net niet in. Hij mixt wel enorm goed met de Marine (kleur 38) .
De  Multi 30 is eigenlijk een beetje een verhaal apart. Die  kan zowel met de Burgundy (42), die de kleur heel goed benadert, als de 43 worden gematcht, omdat die groene kleur er ook in voorkomt.  Uiteraard mixt de 43 prima met de Multi 40.

Op deze manier gaat er een legio aan mogelijkheden open, om te mixen en te matchen voor zowel sokken als wanten. Ik ben heel benieuwd welke kleuren u gaat kiezen!Geen opmerkingen:

Een reactie posten