donderdag 31 augustus 2017

[YARNTALK] Ontmoet ons nieuwste garen! ByClaire en Yarn&Colours.

Recentelijk hebben we allemaal nieuwe merken toe kunnen voegen aan ons assortiment. Onder andere prachtige garen van byClaire en Yarn&Colours sieren onze webwinkel tegenwoordig.

ByClaire
Het garen van byClaire is op dit moment te verkrijgen in drie varianten: Cotton, Softmix en Chunky Cotton. Trendy kleuren zijn kenmerkend voor dit fijne merk en het katoen glanst mooi, waardoor het werkje nog specialer wordt. De Softmix -katoen acryl - is vooral heel fijn door de dikte en de structuur. De chunky cotton is perfect voor grote projecten en het garen is uit 16 draden gesponnen.

Wat helemaal leuk is, bij elk bolletje byClaire krijg je een spaarzegel (deze zit op de wikkel), waarmee je kunt sparen voor hele leuke producten. Klik {hier} voor de spaarkaart.
Yarn&Colours.
Dit merk is relatief nieuw op de Nederlandse markt, maar nu al niet meer weg te denken. Yarn&Colours (YAC) hun katoen is bekend onder de naam Must-have en zeker de mini bolletjes van 10gr doen die naam eer aan. Het katoen van YAC is verkrijgbaar in maar liefst 100 kleuren en ook is er een meer bulky variant, de EPIC.Fijn aan YAC is dat al het garen de zelfde kleurnummers gebruikt voor dezelfde kleuren, waardoor kleuren heel goed met elkaar te matchen zijn.

Naast het katoen heeft YAC ook garen geschikt voor armbreien (Fresh genaamd), lontgaren geschikt voor grotere projecten een Katoen/Acryl mixgaren en Charming wat door zijn samenstelling een unieke look heeft.


Heb jij of heeft u al eens met garen van één van deze merken gewerkt?
Welke is uw favoriet? Laat het ons vooral weten in een berichtje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten