zaterdag 28 november 2020

Nieuws van Chefwol - 28 november 2020


Nieuws van Chefwol - 28 november 2020Chefwol Nieuwsbrief  28 november 2020

In Chefnieuws vindt u alle updates op het gebied van nieuwe aanwinsten in de webshop. Lopende acties en KAL/CALs. Evenementen waar wij te vinden zijn en meer!
Bijna december alweer. Morgen is het de eerste Adventszondag. Kerst zullen we klein moeten vieren  als het aan het kabinet ligt. Zelf hoop ik in de komende tijd wat vooruit te werken, voor het jaar 2021. Maar voor het zover is, start de Advents-knitalong.

Ergens in oktober bedacht - uitgetekend en op advies van meneer Chefwol kleurtjes bij elkaar gepakt. Hij voelde wel voor een paar dubbeldikke sokken - en om heel eerlijk te zijn is het nu best koud buiten.  Morgen om 9 uur starten we hiermee, en de patroondeeltjes zijn te vinden op het blog van ChefwolDe deelnemers die zich hebben ingeschreven kunnen morgen dus rustig starten. En mocht je nu zin krijgen om mee te doen - er zijn nog een aantal garenpakketjes beschikbaar.
 
Wat? Kerst?

Onvoorstelbaar hard ging het met dit garen. Zelfs zo hard, dat Rellana een tweede oplage heeft laten verven. Van deze serie zijn er bij ons nog maar drie bolletjes beschikbaar. Op is dus echt op, en dan moeten we wachten tot de nieuwe kleurstelling in 2021 komt.
 
Boekennieuws

In oktober verscheen Alexa's tweede boek. Chibi Dolls zijn letterlijk de kleine zusjes van de poppen uit Alexa's eerste boek. Een must-have, al was het alleen maar om te kijken naar de prachtige foto's die erin staan. En uiteraard om popjes te haken natuurlijk!

Een andere tip: Helemaal in de sfeer van dit seizoen: Kerst en Winterhaaksels. Dit boekje is bijna uitverkocht. In dit boekje staat een tof patroon van Joy - de kersthanger, die Alexa voor dit boekje heeft bedacht. Voor dit boekje geldt: op is op.


Wij hopen snel een nieuwe nieuwsbrief te sturen, ik verwacht bij gezondheid half december ongeveer.  Blijf gezond!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten