dinsdag 19 december 2017

Chefwol & Storm of Life Eindejaarsactie: Brei of Haak wasdoekjes voor Keniaanse weeskindjes!

Storm of Life (hierna SOL) is een stichting die zich inzet voor weeskinderen in Kenia. Voor meer informatie, zie de facebook van SOL of de website. Elk jaar organiseren zij een eindejaarsactie om nog iets extra's te kunnen doen voor deze kinderen. Afgelopen jaar is op deze manier geld ingezameld voor nieuwe schoolbanken voor de scholen binnen het project. Dit jaar wil SOL voor alle kinderen een toilettasje samenstellen. Hygiëne is namelijk enorm belangrijk! Chefwol springt in deze actie in en roept u en jou op om mee te helpen! HOE? Brei of haak een wasdoekje voor in het toilet tasje!


Wat is mooier dan je hobby inzetten om een goed doel te kunnen steunen? Van een aantal restjes katoen haakt of breit u al een wasdoekje voor deze kinderen.

Alexa leert de kindjes in Kenia haken


ACTIE
Brei of haak 1 of meer wasdoekjes. Stuur deze op naar Chefwol.nl en wij brengen deze naar Storm of Life. De actie duurt tot en met 15 januari 2018. De toilettasjes worden in februari door Bart en Marga van Storm of Life naar Kenia gebracht. 

Stuur de doekjes naar:
Chefwol.nl t.a.v. 'SOL doekjesactie'

Futendreef 11 2665EP
Bleiswijk.


Ideeën nodig?
Hier zijn een aantal patronen om u op weg te helpen:
Breipatroon 1 Breipatroon 2 Breipatroon 3 
Haakpatroon 1 Haakpatroon 2 Haakpatroon 3 

DONEREN?
Lukt het u niet om een doekje te breien of haken, maar wilt u wel helpen? U kunt ook een klein bedrag doneren wat ten goede komt aan een eigen toilettas voor een kind of aan het grotere doel: Onderhoud aan het sanitair gebouw. Hiervoor kunt u doneren aan
: IBAN NL 22 ABNA 045 83 88 602 t.n.v. ‘Storm of Life’ o.v.v. ‘toilettas’.Namens de kinderen in Kenia en Stichting Storm of Life, danken wij u voor uw inzet!6 opmerkingen:

 1. Welke afmetingen moet het doekje hebben? Ik heb er nog een paar liggen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Corrie! Een formaat van 15x15 tot 20x20 cm is een prettig formaat! En dankjewel!

   Verwijderen
 2. Psje,
  Wat een geweldig mooie actie is dit, het is wat moeilijk voor me om er meer te breien/haken en te versturen uit Portugal😉😊

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve Corrie,

   Dankjewel voor je reactie! Dat is natuurlijk begrijpelijk :)

   Verwijderen
 3. Een hele mooie actie! Ik heb eigenlijk niet veel tijd maar probeer toch nog een wasdoekje (of twee?) te breien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve Lize,

   Leuk dat je ondanks weinig tijd toch wil proberen te helpen. De gedachte alleen is al fijn. Mocht het lukken zien we het doekje graag tegemoet.

   Verwijderen