dinsdag 26 december 2017

Evenementen Chefwol 2018

We mogen al een aantal leuke evenementen aankondigen waar we aankomend jaar te vinden zijn met de stand van Chefwol.nl. Zet deze data vooral in je agenda als je ons zou willen ontmoeten.
In februari gaan we van start met de Handwerk Beurs in de Ijsselhallen in Zwolle. Wij zijn alle vier de data aanwezig met onze stand. Bianca neemt de nieuwste negen blokken van de zomerdeken mee. Alexa van Amilishly Designs is aanwezig om haar nieuwste amigurumi patronen in de spotlight te zetten en ook Janine van het hand geverfde garenmerk YipeeYarns is twee dagen op onze stand te vinden.

In mei staan er twee leuke events op het programma.

In Kerkrade is het jaarlijkse Wolspektakel er weer op 6 mei. Afgelopen jaar was het een daverend succes en ook dit jaar zijn we weer aanwezig. Leuke kramen met garen, boeken en andere leuke wol-gerelateerde dingen. Een leuke markt voor alle handwerk liefhebbers.


Een week later vinden de Nederlandse Brei- en haakdagen plaats in de Broodfabriek in Rijswijk. Ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Kom gezellig langs voor een praatje.

Misschien dat we dit lijstje in de loop van het jaar zullen updaten met nog meer events waar we te vinden zijn als er nog meer data bekend worden voor ons.

Liefs,

Alexa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten