vrijdag 26 januari 2018

Chefnieuws Januari 2018

Chefnieuws Januari 2018

Chefwol Nieuwsbrief Januari 2018

In Chefnieuws vindt u alle updates op het gebied van nieuwe aanwinsten in de webshop. Lopende acties en KAL/CALs. Evenementen waar wij te vinden zijn en meer!
Hierboven afgebeeld is een prachtig ontwerp van Kristel Heijndijk-Douze. Zij gebruikte Charming van Yarn & Colours in combinatie met Phil Douce. Een combinatie om verliefd op te worden! Pakket voor zowel het kussenals de deken is te vinden in de webshop.

De Chefwol & Storm of Life Eindejaarsactie: Brei of Haak wasdoekjes voor Keniaanse weeskindjes!  Een update:
Beduusd en stil waren ze ervan. Bart en Marga kwamen in de afgelopen week de doekjes ophalen die door u zijn ingestuurd. Veel mensen maakten meer dan één doekje en we hebben zelfs doekjes uit België en Duitsland mogen ontvangen. Ook de door u gedane donaties zijn goed aangekomen en we kunnen u melden dat het streefgetal van 100 doekjes ruimschoots is gehaald. En er komen nog steeds doekjes binnen. Dank u wel - zonder uw steun hadden we dit niet kunnen realiseren. 


Bart en Marga gaan op 18 februari naar Kenia, de dag erna zullen ze bij Storm of Life arriveren, waar ze de toilettasjes af gaan leveren. Ze zullen ons foto's toesturen die wij in een van de volgende nieuwsbrieven zullen laten zien.

Amigurumi Fay
Alexa heeft weer een prachtig ontwerp voor u klaar staan. Natuurlijk kunt u pakketten bij ons in de shop vinden, maar wij nemen Fay ook mee naar de handwerkbeurs voor u om te bewonderen.

ButtonBoyz_
Nieuw bij Chefwol zijn de knoopjes van ButtonBoyz_ Deze knoopjes zijn handgemaakt, dus in kleine oplage en geen knoopje is gelijk. Wij vinden ze geweldig en kijken al uit naar de volgende serie. Ze zijn hier te vinden in de shop.

Handwerkbeurs
15-18 februari zijn wij te vinden op de Handwerkbeurs in Zwolle. Wij nemen naast garen leuke haakpakketten mee. Ook staat Janine van YipeeYarn twee dagen op de stand en Alexa van Amilishly Designs met haar amigurumi en gehaakte armbanden is alle dagen aanwezig.
De nieuwste zomerdekenblokken worden getoond en we hebben prachtige ontwerpen van Kristel Heijndijk en Ineke Rauwerda bij ons. Zien we u daar?

Aanhaken en afvinken
Verder heeft Alexa een leuke samenwerkingsactie met collega blogger Sietske van Sietsaandehaak opgestart. Zij dagen u uit om uw haak- en brei to-do-list te delen en natuurlijk te voltooien voor het eind van dit jaar. Doet u mee? Lees vooral ook even hun blogs - Blog Alexa -- Blog Sietske - voor meer informatie over deze leuke actie.

Facebook en Instagram
Wij zijn ook op Facebook te vinden, onder meer met de Chefwol Haken en Breien groep, waar u van harte welkom bent. Ook hebben we een vernieuwd Instagram account: Chefwol 

Wij hopen u daar, of in de webshop te begroeten.
Namens het team:

Bianca & Alexa
Deel via Facebook
Tweet
Stuur dit door :)
Copyright © 2018 Chefwol.nl, All rights reserved.
Nieuwsbrief Chefwol.nl

Ons mailadres is:
info@chefwol.nl
Wij proberen zo spoedig mogelijk uw mail te beantwoorden en doen dit altijd met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

Wilt u aanpassen op welke manier u deze mails te zien krijgt?
U kunt uw voorkeuren doorgeven of u uitschrijven

Geen opmerkingen:

Een reactie posten