vrijdag 3 april 2020

Nieuws van Chefwol - 1 april 2020

Nieuws van Chefwol - 1 april 2020

Chefwol Nieuwsbrief  1 april 2020

In Chefnieuws vindt u alle updates op het gebied van nieuwe aanwinsten in de webshop. Lopende acties en KAL/CALs. Evenementen waar wij te vinden zijn en meer!
Och mensen... 1 april alweer. Nee, het is geen grap. Maart werd een hele rare maand, door de Coronacrisis en de beperkingen die door de regering werden opgelegd. Verjaardagen die ineens anders moesten verlopen. Je probeert er toch het beste van te maken, en er dan thuis nog een feestje van te maken. Een concert waar we naartoe zouden gaan, die een dag van te voren op last van de overheid werd afgelast. Die wordt gelukkig wel verschoven naar een latere datum. School die ineens digitaal les moest gaan geven, betekende ook een omslag en heel goed wennen voor de jongste in huis. Echtgenoot en middelste zoon moesten wel gewoon gaan werken, dus dat hield ook het "werkritme" er een beetje in. Gek genoeg is bij ons het dakraam wel gerepareerd - na heel veel zeuren. Op 23 maart, bijna twee maanden na de storm die het raam sloopte. Dat kostte letterlijk en figuurlijk energie. En gisteren de verlenging, minstens tot 28 april van de huidige maatregelen.

Wij - Alexa en ik - blijven zo goed en zo lang als mogelijk is gewoon aan het werk.

Met het begin van de lente veranderde ook het weer. De zon ging schijnen, en voor ons betekende dat, dat we garens konden verven. Een grote order van 25 strengen is naar mijn collega Martina in Duitsland gegaan, die daar 1 x per kwartaal een gelimiteerde actie doet.

Alexa heeft ook een aantal nieuwe strengen geverfd voor de shop. Prachtige kleuren zitten er tussen.
En er komt een midi club aan, die zeer de moeite waard gaat worden.


 
Bovenstaande streng is er dus eentje uit de serie die Alexa geverfd heeft. Summertime blues, is een 80% Superwash merino, met 20% polyamide. Het geeft je direct een impressie van wat je kunt verwachten in de Sokkenclub van juni, qua kleurenpalet.




Blood Orange Gin Fizz - genoemd naar een cocktail zou je zomaar aan kunnen treffen in de Midzomer Aftel kalender.
Een pittig kleurtje dus, voor zomersokken, of - als je er twee gebruikt een pracht van een zomersjaal.

 
Uit het boek Amilishly Dolls wilde deze jongedame zich toch wel even graag voorstellen.  Yumi is haar naam. Ze laat zien welke garens in het pakket zitten, om haar te maken. De kabel in haar jurk lijkt een uitdaging, maar valt gelukkig goed te haken. Mocht je de kans krijgen om Aan de Haak te kopen, die op 10 april uit komt - daar tref je Alexa in, met een grote mensen variant van deze jurk.

Ook zijn er weer een aantal nieuwe pakketten in de shop gezet voor de Paint Me Right sjaal. Dit is er eentje van, die Yellow Submarine heet. Kijk voor de andere varianten in de shop...



 
Agenda


Deadline voor inschrijving van de sokkenclub April: 14 april

Deadline voor de inschrijving voor de Midzomer Kalender: 30 april

Deadline voor de inschrijving voor de Midi Club Mei: 12 mei

Deadline voor de inschrijving voor de Sokkenclub Juni: 14 juni


Bij leven en gezondheid hoop ik de volgende nieuwsbrief uit te kunnen sturen rond 28 april 2020.
Geniet van het handwerken - en tot ziens in onze webshop!

Bianca en Alexa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten