woensdag 8 juli 2020

Nieuws van Chefwol.nl

Nieuws van Chefwol - 6 juli 2020Chefwol Nieuwsbrief  6 juli 2020

In Chefnieuws vindt u alle updates op het gebied van nieuwe aanwinsten in de webshop. Lopende acties en KAL/CALs. Evenementen waar wij te vinden zijn en meer!
En toen vlogen de maanden mei en juni voorbij. Juli alweer. Juni eindigde voor mij best heftig. Mijn moeder moest worden opgenomen, en is door het oog van de naald gekropen. Gelukkig is ze wel aan de beterende hand, maar we moeten wel gaan uitkijken naar een plek waar ze 24 uur per dag zorg krijgt. Die zoektocht is in gang gezet - en we hopen dat de bureaucraten mee willen werken. Tot dat plekje voor haar er is, moet ze in het ziekenhuis blijven, waar ze hopelijk nog wat verder aan kan sterken.

De Sokkenclub voor augustus staat ondertussen ook online.
Janine van Yipee Yarns heeft op dit thema de garens geverfd, en de uitgave is gelimiteerd tot 15. Wees er snel bij, als je mee wilt breien.

Ook is er een tweede ronde aangekondigd van de Midzomer Kalender. Veel mensen kwamen er pas achter op het moment dat de eerste ronde uitverkocht was - vandaar dat we een tweede ronde in de planning hebben gezet. De tweede ronde start op 1 augustus aanstaande.


 
Wat? Kerst?

Ja - de firma Rellana is er vroeg bij. Je kunt vanaf nu de Christmas reserveren, die door Rellana op 20 augustus uitgeleverd wordt. Mijn eerdere ervaring is, dat dit een prettig wolletje is, die soepel weg breit, en een prachtig paar sokken op gaat leveren. Wij hebben 20 bollen besteld, en de oplage is gelimiteerd.

Maar er is meer nieuws van Rellana: Er zijn vanmiddag een aantal kleurtjes Flotte Socke Regenbogen en Flotte Socke Regenbogen Multi binnen gekomen. Twee bolletjes van 50 gram worden geleverd, zodat je een identiek paar sokken kunt breien.Of je dat nu doet van boord, naar teen, of van teen naar boord... dat bepaal je zelf!


 
En... we hebben nieuws!

In de afgelopen week is de tweede druk van Amilishly Dolls binnen gekomen bij de uitgever! Je kunt je vast wel voorstellen hoe trots Alexa is! En er komt een tweede boek aan - die staat gepland om te verschijnen in oktober van dit jaar.

Kijk ook gerust eens bij de pakketjes voor deze superleuke popjes!


Beurzen etc:
Op dit moment hebben wij geen beurzen gepland - dit ook mede door de Corona crisis.

Wij hopen tegen het einde van deze maand de volgende nieuwsbrief uit te sturen. Blijf gezond!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten